Nyhed

Musikere mindes Keith Flint: "Han var så indbydende, sød og passioneret"

GAFFA – alt om musik

The Prodigy har bekræftet, at bandets sanger Keith Flint begik selvmord denne weekend. Adskillige musikere giver nu deres kondolencer

I et opslag på bandets officielle Instagram-profil har The Prodigys musikalske bagmand Liam Howlett bekræftet, at Keith Flint i en alder af 49 år havde taget sit eget liv.

"Nyheden er sand. Jeg kan ikke tro på, at jeg siger dette, men vores bror Keith tog sit eget liv i weekenden. Jeg er i granatchok, fucking vred, forvirret og knust ... RIP, bror Liam," skriver Howlett.


Livslinien – telefon 70 201 201. Livslinien er en anonym telefonrådgivning samt netrådgivning for bl.a. mennesker med selvmordstanker, pårørende og efterladte. De har åbent hver dag fra kl. 11.00-3.00.

Siden nyheden om Flints død blev offentliggjort tidligere i dag har et væld af musikere kondoleret og mindes Flint på sociale medier. Ed Simons fra big beat-duoen The Chemical Brothers skrev på Twitter:

”Åh min gud, så trist at høre om Keith Flint. Han var altid enormt sjov at være sammen med og var enormt sød mod Tom [Rowlands] og jeg, da vi begyndte at spille shows sammen. Stor mand.”

Bassist Matt Osman, som sammen med Suede hyppigt optrådte på festivaler sammen med The Prodigy i 90’erne, har skrevet:

”Jeg elskede altid øjeblikket, hvor den her stille, snakkesalige fyr fra backstage trådte ud på scenen og transformerede sig om til den her nærmest monstrøse anfører”.

Punk-rap-duoen Sleaford Mods, som samarbejdede med The Prodigy på ”Ibiza” fra 2015, har også udtrykt deres sorg på Twitter:

”Enormt kede af at høre om Keith Flints død. God nat, kammerat. Hav det godt.”

Rou Reynolds fra det engelske alternative rock-band Enter Shikari har skrevet følgende:

”Argh, Keith Flint, din pokkers legende. The Prodigy var et af de første store bands, vi varmede op for for flere år siden, og Keith knuste ene mand min antagelse om, at store navne havde en arrogance og utilnærmelighed over sig. Han var så indbydende, sød og passioneret.”

Musikere som blandt andre Kasabian, Ian Brown og Chase & Status har også givet deres hyldester til Flint.

LÆS OGSÅ: The Prodigy-bagmand: Keith Flint tog sit eget liv

LÆS OGSÅ: Hvad gør vi af sorgen, når idolet dør?


ANNONCE