Nyhed

Drive-By Truckers giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

De politiske countryrockere spiller i København og Aarhus

Sydstatsrock/countrybandet Drive-By Truckers fra Athens, Georgia giver koncert i Amager Bio den 12. juni og på Train i Aarhus den 15. juni. Den 31. januar udgiver de deres 12. studiealbum, det politisk orienterede The Unraveling.

Bandet albumdebuterede i 1998 og har gennem årene haft en del udskiftninger i lineuppen – blandt andre var den senere solist Jason Isbell med i bandet fra 2001-2007 – men altid med sangerne og sangskriverne Mike Cooley og Patterson Hood i spidsen. Om de samfundsorienterede sange på det kommende album, der udkommer i et amerikansk valgår, udtaler Patterson Hood:


"De seneste år har vi set en stigning i antallet af skoleskyderier, kirkeskyderier, racerelateret vold, selvmord og overdoser, vold ved grænsen og et angreb på så mange ting, som vi alle har så kære. De sætter børn i bur, bogstaveligt talt. At skrive dumme kærlighedssange syntes at være toppen af privilegerethed."

Drive-By Truckers' seneste album, American Band fra 2016, var også et politisk motiveret udspil, som udkom i et amerikansk valgår, og GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Drive-By Truckers: Hvas engageret kommentar – midt i et valgår


Billetsalget til koncerterne begynder 27. november klokken 10 på Ticketmaster.

Varm op med gruppens nye single, "Armageddon's Back in Town":


ANNONCE