Nyhed

Pussy Riot giver dansk performance-koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Russiske Pussy Riot spiller i København den 23. november i år.

Vega har netop offentliggjort et nyt tiltag, som de selv kalder VEGA|ARTS, hvor forskellige kunstneristiske strømninger flyder sammen. I den forbindelse har de præsenteret de russiske rebeller fra Pussy Riot, sammen med performance-kunstneren Christian Falsnaes, der begge skal optræde den 23. november i Vega med hver sit performance-show. Også de to danske rockbands The Shaking Sensations og Late Night Venture optræder. 

LÆS OGSÅ: Pussy Riot langer ud mod Putin i nye numre og videoer


Aftenens tema er magtens natur og mulige konfrontationer. Pussy Riot er ikke uvante spillere i kampen mod magtmisbrug. Pussy Riot opponerer mod den ortodokse og etablerede magt i hjemlandet Rusland. Gruppen optræder som regel med elefanthuer og producerer en art aggressiv punk. Bandets optrædender er multifacetterede, og det er svært at spå om, hvad der kommer til at foregå på scenen i Vega. Men kedeligt bliver det i hvert fald ikke. 

Vega kan dog afsløre, at kollektivet præsenterer det politiske projekt Riot DaysRiot Days er et mix af musik, dokumentaroptagelser og syngende politiske lussinger baseret på Pussy Riot-medlemmet Maria Alyokhinas memoirer af samme navn. 

Billetter til showet kan købes her.

ANNONCE