Nyhed

The Blue Van spiller koncert i København

GAFFA.dk - alt om musik

Rockgruppen spiller i Vega den 7. februar 2020.

Det er ingen hemmelighed, at The Blue Van er inspireret af 60ernes rockmusik, og deres genudgivelse af albummet Man Up i starten af 2019 var et testamente til netop den. Nu har The Blue Van proklameret, at de er klar til at indspille ny musik og spille koncerter i det nye år. 

– Vi vil være, hvor vores fans er og give dem, hvad de bedst kan lide, og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os, udtaler bandet i en pressemeddelse.


I første omgang er kun koncerten i Vega i København offentliggjort, men mon ikke der er flere shows på bedding?

LÆS OGSÅ: Den blå vogn kører langt på en liter rockbenzin

Gruppens seneste album meget ny musik stammer tilbage fra 2018 og var et forsøg på at skabe en mere tidløs rocklyd, hvor bandet i en periode kun kaldte sig The Van, der også var titlen på albummet.


The Van handlede om at lave en plade, som var et 100 % "do it yourself"-projekt for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise, vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta' med over i The Blue Van-regi, fortæller bandet videre.

Gruppens forsanger Steffen Westmark har i øvrigt lige udgivet sit andet album med sideprojektet Peppermint B.

LÆS OGSÅ: Solbeskinnet retro-pop uden dikkedarer


Billetter til The Blue Van-showet kan erhverves her.

ANNONCE