Nyhed

Agnes Obel giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Agnes Obel udgiver snart et nyt album og kan opleves live i K.B. Hallen onsdag den 26. februar og torsdag den 27. februar 2020. 

Nu kan vi vente os snart at høre mere fra Obels fine univers, når hun udgiver sit fjerde album og i den sammenhæng gæster K.B. Hallen til februar. Billetsalget starter den 6. september kl. 10:00 lige her.

Siden Agnes Obel udgav sit debutalbum Philharmonics i 2010, er hun blevet internationalt kendt for sin sarte vokal og sit stemningsmættede lydbillede. Sange som "Riverside", "Chord Left" og "Familiar" har millionvis af afspilninger på streamingtjenester, og Philharmonics solgte 450.000 eksemplarer i Europa. Obel har i øvrigt for nylig skrevet kontrakt med det hæderkronede tyske pladeselskab Deutsche Grammophon, der især er kendt for at udsende klassisk musik.


LÆS OGSÅ: Björk til Danmark med multimediekoncert

Obel har siden debuten udgivet albummet Aventine i 2013 og senest albummet Citizen of Glass, der udkom i 2016. GAFFAs redaktion kårede dengang Citizen of Glass som et af årets bedste danske udgivelser og skrev: "Agnes Obel reflekterer over menneskets gennemsigtighed i den digitale tidsalder på sit seneste album. Det vendes, drejes og vægtes i et minimalt lydunivers, der er båret af den luftige fortælling om generationens glashud. Historien bliver fortalt gennem fængslende lydeffekter, der bugter sig gennem det gysende kolde og varmblodige".

 


ANNONCE