Nyhed

Citybois giver største indendørs koncert til dato

GAFFA.dk - alt om musik

Popduoen gengiver deres første koncert i Falkoner Salen i København til næste år 

I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner Salen i København. Nu har Citybois’ Thor og Anton annonceret, at de giver koncert samme sted i 2020.

De danske popdrenge er blevet streamet mere end 120 millioner gange og spillede i fredags til Fredagsrock foran 26.000 mennesker. Citybois optrådte også for nyligt til dette års The Voice-pris og er derudover nomineret til Årets Danske Club Navn til Club Awards 2019.

LÆS OGSÅ: The Voice-prisen: Og vinderne er...

– Det er snart fem år siden, at vi spillede vores første koncert i Falkoner Salen i København. Tænk at det kunne lade sig gøre på baggrund af ét nummer. Vi er dybt taknemmelige for den kærlighed, vi har modtaget i årene der er gået, og vi vil gøre alt for at give det hele tilbage til vores største indendørs koncert til dato. Full circle! Det bliver vanvittigt, det her, fortæller Citybois om den kommende koncert i Falkoner Salen.

Citybois blev kendt i Danmark efter at have deltaget i X Factor i 2015, hvor de i programmet fik en fjerdeplads med Thomas Blachman som mentor. Siden da har popgruppen udgivet singler som "Sig Mig", "Finde Tilbage", "Pool" og "Purple Light" og har sommeren igennem optrådt på mange af landets festivaler.

Billetter kan købes HER fra på onsdag kl. 10.00.

ANNONCE