Nyhed

Danmarks første store EDM-festival skydes i gang til januar

GAFFA.dk - alt om musik

EDM-festivalens main stage beskrives som en af de største indendørs scener i Danmark nogensinde

Aalborg bliver næste år hjem for Aairport Festival, der beskrives som Danmarks første large-scale festival udelukkende til EDM (Electronic Dance Music). Fra den 17. til 18. januar åbner festivalen nemlig dørene for to dage dedikeret til elektronisk musik.

– Hvorfor rejse ud i verden, når verden kan komme til dig, udtaler Kresten Thomsen, der er grundlægger og idémand bag Aairport Festival. 


Tanken bag festivalen er, at den skal minde om en rejse, hvorfor Gigantium i Aalborg omdannes til en kæmpe lufthavn, hvor gæsterne blandt andet mødes af stewarder, stewardesser, mekanikere, security og kaptajner, som vil byde velkommen i selve terminalen.

– Vi går simpelthen all-in på lyd, lys, LED, laser, konfetti og pyroteknik, så vores deltagere blæses omkring af sanseindtryk. Vi arbejder med de bedste i branchen, som vi ved kan levere noget helt unikt, fortæller Kresten Thomsen om festivalens main stage, der beskrives som en af de største indendørs scener, Danmark endnu har set.

Festivalens rejse begynder allerede ved booking af billet, hvor deltagerne som adgangsbillet kan købe et Boarding Pass til henholdsvis Economy, Economy Plus, Business Class eller First Class.


Aairport Festival indsætter shuttlebusser fra centrum af Aalborg, som hele aftenen og natten vil fragte deltagerne fra centrum de seks kilometer til og fra Gigantium.

Festivalens program vil bestå af udenlandske såvel som danske kunstnere og i september vil der løbende annonceres flere artister. Indtil videre kan Aairport Festivals main stage byde på Martin Jensen (billedet), KATO, Faustix, Snavs, Zookeepers, og TooManyLeftHands.

Se EDM-festivalens launch-video herunder

ANNONCE