Nyhed

CORONADAGBOG: Se Drew og Soleima fortælle om krisens bekymringer – og opture

GAFFA.dk - alt om musik

I den kommende tid vil du på GAFFAs sociale medier kunne se forskellige kunstnere fortælle om corona-krisens udfordringer og blessings i vores nye videokoncept. 

Coronadagbog er et nyt GAFFA-koncept, hvor vi taler med forskellige artister om corona-krisens udfordringer og om, hvor de befinder sig lige nu – både fysisk, arbejdsmæssigt og mentalt. Midt i den nye virkelighed, som coronaens komme byder mange mennesker over hele verden, må vi ikke glemme kulturen og de mennesker, der hver dag skaber musik, som vi alle kan bruge som soundtrack til vores liv. Karantæne eller ej.

I første omgang talte vi med Drew, der i slutningen af 2019 udgav sit debutalbum Brutal. Albummet fik en flot femstjernet anmeldelse med på vejen af GAFFAs anmelder Andrea Washuus Bundgaard: "Drew besidder nemlig den sjældne musikalske gave af både ny og gammel lyd, der går godt til det håndspillede og intime såvel som det producerede og storslåede – og heldigvis kan det ledende kropslige instrument sagtens nå begge vidder. Virkelig flot debut!"


Artiklen fortsætter under videoen

I dag er anden del af vores coronadagbog kommet på gaden, og her taler vi med Soleima, der midt i al coronakulleren var modig nok til at udgive sit debutalbum Powerslide. Albummet er opfølgeren til ep'erne No. 14 og Bulldog, der udkom i henholdsvis 2017 og 2018. Vores anmelder Sara Elisabeth Nedergaard kvitterede med fire stjerner og disse ord:


"Soleima har den hellige treenighed bag sig: Karakteristisk vokal, stærk produktion og en lyd som ingen andre i vores lille kongerige. (...) Det ville undre mig, hvis ikke Soleima snart for alvor slår igennem i det store udland."

Følg med på vores Facebook, Instagram og YouTube for flere udgaver af Coronadagbog. 


ANNONCE