Nyhed

Mathilde Falch inviterer til online-festival

GAFFA.dk – alt om musik

Du kan livestreame alle koncerterne i dag i tidsrummet 16.00-21.30

Mathilde Falch har stablet en online-festival på benene, hvor man på hendes Facebook-side kan streame livekoncerter fra hendes upcoming kollegaer. Festivalen startede i går og finder fortsat sted i dag i tidsrummet 16.00-21.30.

”Særligt i denne tid vil jeg rigtig gerne være med til at slå et slag for dansk musik og for diversiteten.
Jeg er overbevist om, at vi som branche står stærkest i fællesskab, og at vi mere end nogensinde har brug for at holde musikken og diversiteten i live,” skriver Mathilde Falch på hendes Facebook-side.


LÆS OGSÅ: Virtuel festival på vej

I dag gæstes festivalen blandt andet af den aarhusiansk uddannede pianist og sangskriver Sofia Hedia, der, efter hun i oktober 2012 udsendte sin debut-ep Hudløs, efterfølgende tog med Søren Huss på tour som support. Hun har arbejdet sammen med prominente musikere som netop Søren Huss og Jonas H Petersen (Hymns From Nineveh), der bidrog med vokal på et nummer fra debut-ep'en. Sofia Hedia har siden sin debut i 2012 udgivet to album – det seneste i 2019 med titlen Drømmespind.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ninna Andreasen: Sminkende lig


I programmet finder vi også sanger og sangskriveren Ninna Andreasen, der allerede inden udgivelsen af debutalbummet Barske banaliteter i 2013 havde påkaldt sig medieopmærksomhed med Rockersangen, hvor Esbjerg-sangerinden uddeler verbale dummeflade til landets båtnakke-brigader. Barske banaliteter blev efterfulgt i 2015 af albummet Sminkende lig, som modtog fire stjerner af GAFFA’s anmelder.

Du kan streame livekoncerterne her.

Program:
Kl. 16.00 -Tine Mynster
Kl. 16.30 - Liuwina
Kl. 17.00 - Jonathan Christensen
Kl. 17.30 - Kristian Bach
Kl. 18.30 - Ninna Andreasen
Kl. 19.00 - Sofia Hedia
Kl. 19.30 - Jonas Schou
Kl 20.00 - Asthmatic Harp
Kl. 20.30 - Victor Svold
Kl. 21.00 - Lasse Matthiessen


 

ANNONCE