Nyhed

VIDEO: Se Queen + Adam Lambert fremføre "We Are the Champions" i karantæne – med ny tekst

GAFFA.dk – alt om musik

Omkvædet ændres til "You Are the Champions"

"Sammen – hver for sig" er som bekendt tidens mantra, når det gælder sammenhold under coronakrisen. Talrige musikere har kastet sig over at lave livestreamede hjemmekoncerter og musikvideoer indspillet derhjemme, og nu har Queen + Adam Lambert også gjort det.

Gruppen alias guitarist Brian May, trommeslager Roger Taylor og sanger Adam Lambert har sammen, men hver for sig indspillet en nedbarberet hjemmevideo-fortolkning af Queen-klassikeren "We Are the Champions" og lagt den på medlemmernes sociale medier. Og da omkvædet kommer anden gang, har Adam Lambert ændret teksten en smule, så han nu synger "You Are the Champions". Formodentlig en opmuntring til de mange, der forsøger at holde humøret oppe under coronakrisen – og dem, der kæmper for at holde sundhedsvæsenet og resten af samfundet i gang.


"Denne udgave er til jer, der kan lide, at tingene vender rigtigt," skriver Brian May på Instagram – sandsynligvis en reference til, at May, modsat visse andre, har været en stor fortaler for selvisolation under hele coronakrisen.

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Brian May lærer dig at spille soloen fra "Bohemian Rhapsody"

Se videoen nedenfor.


Queen + Adam Lambert skulle have spillet i Royal Arena 2. juli i år, men koncerten er udsat præcis et år, altså 2. juli 2021.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- this version is for those of you who like things to be the right way up ! Bri

Et opslag delt af Brian Harold May (@brianmayforreal) den


ANNONCE