Nyhed

Westlife- og Wet Wet Wet-koncerter får ny dato

GAFFA.dk – alt om musik

De to Domkirken Rocker-koncerter udskydes 364 dage

Coronakrisen har medført masseaflysninger og -flytninger af danske koncerter. Nu oplyser Tinghallen i Viborg, at det er lykkedes at flytte de to planlagte Domkirken Rocker-koncerter med henholdsvis Wet Wet Wet og Nik Kershaw den 14. august 2020 og Westlife (billedet), Outlandish og Johnny Deluxe den 15. august 2020 præcis et år minus en dag, så de bliver afviklet henholdsvis 13. og 14. august 2021 og dermed stadig finder sted henholdsvis fredag og lørdag.

– Det er lykkedes os at flytte Domkirken Rocker til 2021, og det er vi virkelig glade for. Det er altafgørende for os at kunne undgå at aflyse koncerterne med de store udenlandske artister, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund i en pressemeddelelse.


Tinghallens direktør opfordrer derfor også til, at alle gæster beholder deres billet, som automatisk vil gælde den nye dato.

– Vi har hårdt brug for folks støtte og forståelse i denne svære tid. Derfor håber vi indtrængende på, at gæster, der har købt billet til Domkirken Rocker, gemmer deres billet, som automatisk vil gælde den nye dato. Såfremt dette ikke er muligt, håber vi, at folk vil ombytte deres billetter til et gavekort og dermed være med til at sikre Tinghallens eksistens i fremtiden, fortæller Claus Donslund.

I Tinghallen opfordrer man til, at alle gæster afventer informationer, som sendes til alle gæster – og at man dermed ikke kontakter Tinghallens kontor.


– Vi sender løbende informationer ud på mail til vores gæster. Vi er klar over, at der er rigtig mange spørgsmål lige nu til koncerterne med Beach Boys, Bryan Ferry og Pet Shop Boys. Vi arbejder benhårdt på at flytte alle koncerter og shows til et senere tidspunkt – og melder naturligvis ud, så snart vi har klarhed over hver enkelt koncert, fortæller Claus Donslund.

De to Domkirken Rocker-koncerter finder altså sted her:

Fredag den 13. august 2021: Wet Wet Wet og Nik Kershaw


Lørdag den 14. august 2021: Westlife, Outlandish og Johnny Deluxe

Der er stadig billetter til begge koncerter via Tinghallens hjemmeside

ANNONCE