Nyhed

Country-, folk-, rock- og indie-festival i København byder velkommen

GAFFA.dk – alt om musik

10. 12. september i år afholder Klub Geyser en minifestival: Geyser Festival. Arrangementet finder sted i Kulturhuset Islands Brygge i København S.

Hvis man er i hovedstaden til september, og savner at høre livemusik, kan man se frem til tre dage med koncerter. Festivalen har 14 navne på programmet, og der vil være folk, country, rock og indiepop på programmet, der både rummer danske og internationale solister og bands, blandt andre Malik, Tom Dockray og Mouritz/Hørslev Projektet (billedet).

Koncerterne vil finde sted om aftenen, og der er lagt op til, at det står én frit for at komme og gå, som det passer. Men der arrangeres også en del andre begivenheder; som noget nyt i år inviterer festivalen til to lyrik- og komponistworkshops med sangskrivere Mads Mouritz og Richard Farrell.


Efter workshopforløbet kan de modige sangskriver-novicer stille sig op på kulturhusets udendørsscene til Open Mic-sessions, hvor der er fri entré for publikum. Det øvrige program løber af stablen 19:30 i den store sal i kulturhuset, hvor der er caféborde, stol og god plads, således at de gældende restriktioner kan overholdes, uden at det går ud over lyden.

Geyser Festival er en del af sangskriverscenen Klub Geyser, som siden 2006 har arrangeret showcase-koncerter på Islands Brygge. Klub Geyser er ofte stedet, hvor unge sangskrivere spiller for første gang på en større scene, og de har som mål at give musikerne mulighed for at kan netværke, lade sig inspirere og finde nye samarbejdspartnere.

Geyser Festival har i årenes løb præsenteret både større danske navne som Teitur, Folkeklubben, Kwamie Liv, Claus Hempler og Kira Skov samt udenlandske kunstnere som hollandske Lucky Fonz III, The Mommyheads fra New York eller historiefortælleren Spottiswoode fra London.


LÆS OGSÅ: Huset-KBH i Magstræde fejrer 50-års fødselsdag

Entré: 70 kr. / Studerende: 40 kr. / For alle tre dage: 150 kr.

Man kan danne sig et overblik over festivals dage på Facebook, hvor der findes særskilte sider til dagene: Torsdag 10. september, fredag 11. september og lørdag 12. september.


ANNONCE