Nyhed

Oh Land bliver igen inviteret med på Tricky-sang

GAFFA.dk – alt om musik

Den danske sangerinde og sangskriver Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, medvirker for tredje gang på en sang af den engelske producer, rapper og skuespiller Tricky.

Massive Attack-produceren fra Bristol har delt tredje single fra sit 14. studiealbum, der udkommer 4. september. Og denne sang ”I’m in the Doorway” er velsignet med en feature fra det danske talent Oh Land – lyt til den nedenfor.

Og det er ikke første gang, Oh Land markerer sig på Trickys musik. På Adrian Thaws fra 2014 er hun med på ”Right Here”, ligeledes Skilled Mechanics fra 2016 på åbningsnummeret ”I’m Not Going”. Begge disse sange er på nuværende tidspunkt dem, der har flest afspilninger på Spotify på de respektive albums.


På Trickys kommende album, Fall To Pieces, er den fulde trackliste allerede offentliggjort, og kan ses nederst i artiklen. Ud af de 11 sange er tre udgivet som singler; ”Fall Please (Feat. Marta)”, ”Thinking Of (Feat. Marta) og altså nyligst "I’m In the Doorway (Feat. Oh Land)". Albummet udkommer gennem Trickys eget label, False Idols. På Bandcamp kan man se, at Oh Land skal medvirke på endnu en sang på albummet; "Running Off".

LÆS OGSÅ: Se Lukas Graham optræde i stort amerikansk talkshow


Fall To Pieces:

 1. Thinking Of
 2. Close Now
 3. Running Off
 4. I’m In The Doorway
 5. Hate This Pain
 6. Chills Me To The Bone
 7. Fall Please
 8. Take Me Shopping
 9. Like a Stone
 10. Throws Me Around
 11. Vietnam

 

ANNONCE