Nyhed

UHØRT Festival offentliggør fuldt program med 42 artister

GAFFA.dk – alt om musik

Festivalen, der finder sted d. 3.-5. september i København er nu klar med de sidste navne og lancerer fuldt line-up.

I dag offentliggør UHØRT Festival det fulde line-up og præsenterer 42 artister til årets musikprogram. Festivalen lover et program, der rummer en god blanding af alle genrer, fra danseglad musik til hård heavy.

UHØRT Festival har siden 2013 været en etableret platform for den allernyeste musik, der stræber efter at sætte spæde, nye talenter på dagsordenen og give dem et skub i den rigtige retning. De har fokus på musiktalenter, der stadig har et stykke vej op ad den musikalske udviklingsstige, og derfor stiller festivalen også bandcoaches til rådighed, som kan give råd og vejledning til de spirende talenters koncertoptrædender.

Blandt tidligere deltagere til Uhørt Festival kan nævnes i dag etablerede kunstnere som Iris Gold (2017), The Minds of 99 (2013) og Velvet Volume (2015)

Og over de tre dage i september kan man altså opleve 42 nye artister på UHØRTs tre scener, der alle er udvalgt at landets største lytteudvalg på 40 personer, bestående af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter, musikjournalister med flere.

En anderledes festival
På grund af corona-nedlukningen vil festivalen også komme til at se anderledes ud på en række områder, og der vil blandt andet være et begrænset antal billetter pr. dag, ligesom at det er noget nyt, at torsdagen i år tages med.

Festivalen understreger, at det er yderst nødvendigt, at alle deltagere overholder myndighedernes retningslinjer, for at festivalen kan afholdes. Det indebærer god håndhygiejne og at holde afstand.

Festivalpladsen vil være indrettet, så der tages højde for, at kriterierne kan overholdes. Og om det bliver siddende eller stående koncerter, er for UHØRT stadig uvist, men de venter i øjeblikket på nye udmeldinger fra myndighederne.

Den 11. august offentliggøres det samlede program med spilledag pr. artist, men indtil da kan du orientere dig i det fulde line-up herunder:

UHØRT Festival 2020 line-up:

Alpas Ave

Askling

Blæst

Blitzkrig

Cherryhead

CHILI

Clovis

CRUISE

Dying Hydra

FABER

føl som

FVN 

GRETA 

Henret

Himmelrum

HUNNID22

HVAALL

Kara Moon

Leizure

Lukas Vanggaard

Magnus Tempels

Marcus.wav

Marí

Mellow

mp.oxford

Natlyst

Niklas Runge (billedet)

Persecutor

Pil

Poptones

Regarding Ambiguity

ROT AWAY

RUSIKA

Rýk

SHE SAID

Simsey

Skt. Delarge

Snask

Swash

Telos

TERESE

Trader 


Billetter til årets UHØRT Festival d. 3.-5. september sælges via Billetto.dk.

ANNONCE