Nyhed

JULEKALENDER-LÅGE: 18: Skønne jazztoner fra femstjernede Hvalfugl

GAFFA.dk – alt om musik

Trioen Hvalfugl leverer dagens toner

Der er i dagens julekalender smukke jazztoner bag lågen i form af Hvalfugl. Trioen er aktuel med albummet Øjeblikke vi husker, der modtog hele fem stjerner fra GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Nyt album er som en smuk drøm forløst


Nedenfor kan du se et nummer fra deres koncert på Atlas i Aarhus den 23. november, og ovenfor kan du se hele deres optræden.

Siden den 25. oktober i år har Spot Festival sammen med blandt andre GAFFA præsenteret en lang række artister under navnet SPOT Nights. Det er blevet til en masse flotte koncertoptagelser, som vi i løbet af december vil præsentere for jer læsere, som et lille lys i decembermørket.


Initiativet startede som en håndsrækning til de acts, som Spot Festival havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj 2020, der grundet coronapandemien blev aflyst. I stedet er det blevet til 26 showcase-koncerter i intime rammer, hvor omkring 40 publikummer kunne opleve de optrædende live.

SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.

ANNONCE