Nyhed

Mobilt bredbånd viser sit værd og hjælper musikbranchen med at vokse frem under corona

GAFFA - alt om musik

Corona har for alle været en rutsjebanetur ud over det sædvanlige. Mange har mødt stor modstand, der har givet anledning til aflyste begivenheder. Men særligt for musikbranchen har krisen revet livsgrundlaget væk under mange. Her har mange vinket farvel til koncerter og tour-planer i 2020, og det har kostet på mange måder.

Men heldigvis er der stadigvæk blevet holdt liv i den danske musikscene, og det har samtidig givet andre mulighed for at vokse frem. For med hjemmekoncerter har danskerne flittigt lyttet med. Noget, der kun er muligt på grund af stabilt og godt bredbånd. Lige her kan du læse mere om, hvordan danskerne kan få glæde af billigt mobilt bredbånd hver eneste dag, og hvordan den danske musikbranche fik spilleglæden tilbage.

Mobilt bredbåndsabonnement følger os hver dag
Uden vi ved det, er mobilt bredbånd noget, som langt de fleste danskere gør brug af hver evig eneste dag. Når du surfer på nettet, streamer eller lytter til musik på din telefon, er det netop det mobile bredbånd, der er på spil. Og med muligheden for et mobilt bredbånd med fri data, giver det mulighed for at surfe lige så meget, du vil.


Men det er ikke kun på telefonen, at det mobile bredbånd får lov til at glæde danskerne. Også derhjemme har mange valgt denne løsning frem for det klassiske bredbånd. Den simple årsag er, at mobilt bredbånd med stabilt internet gør det hele lidt nemmere, og at det er langt mere praktisk for dig. Du kan nemlig tage dit bredbånd med dig på farten eller i sommerhuset.

Det har gjort det nemmere for mange musikere at holde liv i deres passion under corona. Danskerne har stillet større krav til deres internetforbindelse, og heldigvis kan mobilt bredbånd nu fås med 5G-dækning. Og mobilt bredbånds priser er heller ikke til at krumme tæer over. Du får det nemlig til samme pris som et klassiske abonnement.

5G gør mobilt bredbånd endnu mere eftertragtet
I flere år har 5G-dækning været på folks læber, men først i 2020 er det blevet en realitet i næsten hele landet, og det er kommet for at erstatte vores 4G-dækning. For nu kan du få mobilt bredbånd med den hurtige 5G-forbindelse, der er op til 100 gange hurtigere end 4G, som vi kender det i dag.


5G giver musikere nogle helt nye muligheder i et lukket Danmark, hvor fysiske koncerter er umulige. Her er der bedre mulighed for at live-streame koncerter i og med, at det kræver en særdeles god forbindelse. 5G gør det muligt at få en rekordhurtig responstid, som muliggør alle former for internetforbindelse, der kræver stabilitet og en stærk forbindelse.

Danske musikere har tænkt ud af boksen
Corona blev dommedag for mange danske musikere. Koncerter og turnéer blev aflyst på stribe, og en hel branche stod tilbage uden noget arbejde – og dermed også uden indkomst. Selvom musikbranchen handler om sæsoner, var corona den hidtil største krise, som mange af de nuværende musikere har oplevet.

Derfor blev de nødt til at tænke ud af boksen. For hvordan får man lov til at lave det, man elsker, under coronakrisen? Man vælger at tilbyde det hele online. En lang række danske musikere begyndte derfor at streame intimkoncerter live, der ikke blot gav dem en måde at bibeholde den gode form på. Det blev samtidig et lyspunkt for mange danskere under den første nedlukning i landet.


ANNONCE