Nyhed

GAFFA-Prisen er udsolgt – se showet på TV2 Play og Zulu

GAFFA.dk - Alt om musik

GAFFA-Prisen 2020 er nu udsolgt, men nåede du ikke at få billet til showet, så kan du følge med hjemme fra sofaen. 

Det bliver en kæmpe fest, når Melvin Kakooza står i spidsen for GAFFA-Prisen den 26. februar. Siden 2010 er GAFFA-Prisen blevet uddelt ved et stort anlagt awardshow, og her i 2020 kan showet fejre 10-års jubilæum, og det gør vi sammen med 1500 publikummer og tusindvis af seere.

GAFFA-Prisen 2020 vises nemlig direkte på TV2 Play onsdag den 26. februar klokken 20.00, og på TV2 Zulu fredag den 6. marts umiddelbart efter X Factor. 


Vi kan efterhånden se tilbage på mange legendariske øjeblikke af både ekstremt mindeværdig karakter og et par stykker af mere ”fuck, det skete bare ikke”-kaliber. Fælles for alle øjeblikkene er, at de har været med til at gøre GAFFA-Prisen til et unikt arrangement på den danske awardshow-scene. Det er uforudsigeligt, det er råt, og det er live for alle pengene.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2020: Og de nominerede er...

Også i år kommer livemusikken til at være i særligt fokus. Programmet tæller de danske rocklegender i Dizzy Mizz Lizzy, de spirende punkstjerneskud i Rebecca Lou, Vola, der spiller femstjernet alternativ metal, When Saints Go Machine, der mestrer den elektroniske genre bedre end de fleste under vores himmelstrøg, Joyce, der er på nippet til at bryde gennem lydmuren med fænomenal catchy rock, Monti, der brillierer med flow og håndspillet hiphop, og ikke mindst Freja Kirk, der leverer full blown r&b med tiltrængt kant. 


Rock, punk, metal, r&b og hiphop med band repræsenteres normalt synderligt i dansk awardshow-sammenhæng, men det VIL vi gøre! Og der er ingen tvivl om, at alle disse navne forstår at levere varen, når de røde lamper blinker.

Ud over musikken skal vi natuligvis også have uddelt en masse GAFFA-Priser og traditionen tro er det læsernes derude, der har ageret jury. Mere end 15.000 engagerede musikelskere har været inde for at afgive deres stemmer i år og resultatet kan du altså se live på TV2 Play eller den følgende fredag på TV2 Zulu.

GAFFA-Prisen 2020 præsenteres i samarbejde med:

gallery_large

ANNONCE