Nyhed

LYT: Billie Eilishs James Bond-sang er udkommet

GAFFA.dk – alt om musik

Balladen "No Time to Die" er landet

Så er Billie Eilishs titelsang til den kommende James Bond-film No Time to Die udkommet. Nummeret er en ballade, der begynder ganske stille, men langsomt udvikler sig mere dramatisk, med et stort strygerarrangement i bedste Bond-stil. Hør sangen nedenfor.

Eilish har skrevet sangen sammen med sin storebror og vanlige sangskrivningspartner, Finneas O’Connell. Hun er med sine 18 år den yngste kunstner nogensinde, som synger og har skrevet titelsangen til en Bond-film.


Nummeret er produceret af Finneas og veteranen Stephen Lipson (Hans Zimmer, Jeff Beck, Annie Lennox med flere) og har orkesterarrangement af Hans Zimmer – berømt for musik til utallige Hollywood-film – og Matt Dunkley, der har dirigeret orkestermusikken til talrige film. Johnny Marr, blandt andet kendt for sin fortid i The Smiths, spiller guitar på sangen.

Billie Eilish har over det sidste år oplevet et massivt gennembrud med sit første fuldlængde-album, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, der har fået flotte anmeldelser og toppet hitlisterne verden over, blandt andet i USA, Storbritannien og Danmark. Det har ligeledes givet Eilish en lang række priser og nomineringer, blandt andet en Danish Music Award og fem Grammyer. Hun er også nomineret til en stribe GAFFA-Priser.
 
Daniel Craig har for femte – og sidste – gang rollen som Agent 007 i No Time to Die, der bliver den i alt 25. Bond-film, og den får dansk premiere 2. april.
 
Filmen følger oven på Spectre fra 2015, hvor kendingssangen Writing's on the Wall blev sunget af Sam Smith. Sangen vandt både en Golden Globe og en Oscar for "Best Original Song" i en film.
 
ANNONCE