Nyhed

Tidligere Turboweekend-forsanger udgiver debut-ep

GAFFA.dk – alt om msuk

Silas Bjerregaard tager hul på nyt kapitel med ep og kirketurné

I starten af 2018 annoncerede det elektroniske rockband Turboweekend, at de fire medlemmer ville gå hver til sit. Nu er den tidligere forsanger, Silas Bjerregaard, ude med sin første solo-ep, Skygger For Solen, der til dels arbejder med bandets brud:

– De første fem sange på ep’en skrev jeg umiddelbart efter, Turboweekend var stoppet. Det betyder ikke, at sangene relaterer én til én med bruddet med bandet, men jeg havde helt klart nogle følelser, jeg havde brug for at arbejde mig igennem. De sange handler alle om at bryde med noget, der ikke længere virker, og prøve at komme på benene igen, fortæller Silas Bjerregaard.


LÆS OGSÅ: Silas Bjerregaard besøger kirker landet over

Skygger For Solen er rocken, det elektroniske og de engelsksprogede tekster fra Turboweekend-tiden da også udskiftet med en afdæmpet inderlighed og dansk vokal. Den 38-årige musiker skrev sangene op til sin første soloturné, og efter at have fremført dem i forskellige versioner, besluttede Bjerregaard at numrene skulle indspilles med et trio-setup.

Skygger For Solen rummer syv sange og udkommer i dag.


Den 22. februar i år drager Silas Bjerregaard rundt i det danske land, hvor han optræder i seks forskellige kirker med de nye sange. Du kan se turnéplanen herunder:

22. februar - Sankt Lukas Kirke, Aarhus
29. februar - Køge Kirke, Køge
3. marts - Ansgar Kirke, Hedehusene
4. marts - Sønderbro Kirke, Horsens
5. marts - Mariehøj Kirke, Silkeborg
6. marts - Brorsons Kirke, København

Biletter til koncerterne kan købes lige her.

 

ANNONCE