Nyhed

Ny dansk festival: Oplev blandt andre Mike Tramp og Juncker

GAFFA.dk - alt om musik

En ny dansk festival med fokus på roots rock, nordisk folk og pop har set dagens lys. "Festivalen vil give os håb om bedre tider," siger Mike Tramp. 

Sensommer Open Air er navnet på en ny dansk festival.

Festivalen er en endagsfestival, der udover intime livekoncerter også byder på mikrobryg, vin og grill-gastronomi. Den finder sted i udkanten af Næstved den 6. september. 


Ifølge arrangørerne er målet med festivalen at skabe en tilbagevendende begivenhed med intime koncerter med roots rock, nordisk folk og pop, og som kvalitetsmæssigt er på linje med landets bedste festivaler.

Kun 400 billetter sættes til salg til festivalen, hvor alle koncerterne afvikles med siddende publikum – på linje med myndighedernes anbefalinger.

Til årets debutfestival er Mike Tramp (billedet) & venner hovednavn. Derudover gæster Juncker, Mathilde Falch, Michel Belli, Laura Illeborg og Torben Steno, The Victim, Daniel Jul og Gæsterne alias Jonas Breum og Juncker.


Mike Tramp er desuden ambassadør for festivalen. Han beskriver den som et "lys for enden af tunellen."

– Der er et gammelt ordsprog, som siger, "Du ved ikke, hvad du har, før du ikke har det længere". For os sangskrivere og musikere blev 2020 et år, vi aldrig glemmer. Sensommer Open Air bliver det første lys for enden af tunnelen, og festivalen vil gi' os nyt håb på bedre tider. Samtidig er det også et håb om, at vi kan gøre det her hvert år. Jeg ser personligt frem til at dele scenen med mange af de andre kunstnere, men også at kunne skabe en dejlig intim dag og aften med vores akustiske musik, siger Mike Tramp.

Læs mere HER.


ANNONCE