Nyhed

Tidligere WSGM-medlem annoncerer soloalbum

GAFFA.dk – alt om musik

Tidligere medlem af succesgruppen When Saints Go Machine Simon Muschinsky udgiver sit første soloudspil.

Navnet på udgivelsen er ZeroTwoZeroFourOneNine, der henviser til den 4. februar 2019. Dagen, hvor Simon Muschinsky valgte at forlade sit gamle orkester When Saints Go Machine og begynde en ny epoke i sit professionelle liv som musiker. Albummet lander den 21. august og bliver udgivet digitalt og i et begrænset oplag af kassettebånd. 

Muschinsky beskriver selv udgivelsen som en slags break-up bånd, der også har rødder i en tidsmaskine gennem ungdomsårene frem mod det mennesker, han er i dag:


– Hele båndet er opbygget kronologisk i instrumentale elektroniske satser. Det er musikalske personlige fortællinger om, hvordan det var for mig at være ung og vokse op i musikindustrien. Ungdomsdrømmen bliver til virkelighed. Det var benhårdt arbejde og ikke udlukkende en lyserød drøm – til trods for stor succes og glæde.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Fyr & Flamme genopliver den danske 80’er-pop

Simon Muschinsky uddyber, at musikbranchen er nådesløs. Når man er i en orkesterkonstellation, er det på godt, ondt og til tider ulideligt. Han var nødt til at slå op med sin historie og dermed sin opbyggende identitet for at starte en ny musikalsk fremtid som herre i eget hus. 


ZeroTwoZeroFourOneNine udgives af SWOF Jam Records, et kassettebånds-specialiseret pladeselskab, der eftersigende er feinschmeckere på deres felt. Båndet er lyserødt og med cover art af Ida Noack og Morten Løfberg

ANNONCE