Nyhed

KONCERT- & KULTURAFTEN: Lydmor livestreamer fra Lille Orange

GAFFA.dk – alt om musik

Foredragssalen Lille Orange på Roskilde Festival Højskole danner rammerne for en aften med musik og debat om kultur og coronavirus.

Roskilde Festival Højskole inviterer den 3. juni til livestream-arrangementet Kultur i en coronatid, hvor konsekvenserne af coronakrisen bliver sat til diskussion. Jenny Rosander alias Lydmor vil sammen med en række andre paneldeltagere medvirke i debatten.

”Udbruddet af COVID-19 går ud over alle grænser. Konsekvenserne af den globale virus er faktisk grænseløse. Og det er mulighederne også. Her efter to måneders nedlukning er vi allerede fælles på helt nye måder. Det store spørgsmål er, hvordan vi kommer ud af nedlukningen og videre ind i en ny normal og samtidig bevarer det sammenhold, der bærer os igennem i øjeblikket,” skriver Roskilde Festival Højskole om begivenheden.


”Vært Mathias Findalen taler med demokratiforsker Silas Harrebye, Den Grønne Studenterbevægelse, Lea Korsgaard fra Zetland, danseren Mette Overgaard og Lydmor, som sætter fokus på, hvordan lock-down og kultur i hele coronasituationen kan skabe varige forandringer i fremtiden,” tilføjer de i et Facebook-opslag.

Aftenen bliver rundet af med fællessang fra Højskolesangbogen, hvorefter Lydmor giver en ”mini-koncert”.

Arrangementer løber af stablen i aften klokken 19.00–20.30, og du kan følge med fra hjemmefronten via Facebook-begivenheden.


LÆS OGSÅ: LIVE FRA VA15: Oplev Ericka Jane og The Entrepreneurs

Lydmor udgav i sidste måned sin nye single ”Someone We Used To Love” og annoncerede samtidig en række danske koncerter i løbet af efteråret og vinteren. I sidste uge bragte vi hendes kommentar om kønsdiskriminering i musik- og mediebranchen.


ANNONCE