Nyhed

LIVE FRA VA15: Oplev Nicklas Sahl og Greta

GAFFA.dk - alt om musik

I morgen, torsdag den 18. juni, kan du opleve livesessions med Nicklas Sahl og Greta, når vi sender direkte fra Vester Allé 15 i Aarhus.

For sjette gang streamer GAFFA, ROSA og SPOT musik direkte ud til dig – uanset hvor du befinder dig. Vi får besøg af to yderst kompente artister, der hver især leverer kvalitetspop på hver deres måde. Nicklas Sahl kender du måske allerede fra større hits som "Planets", "New Eyes" og "If I Killed Your Night". Greta har lige nu singlen "Hydrogen" i heftig rotation på P6 Beat. 

Nicklas Sahl debuterede i 2018 med ep'en Planets, der fik flotte fem stjerner med på vejen af vores anmelder Nanna Jenner Jensen. Siden er det gået stærkt for den unge østjyde. Allerede i 2019 var han så etableret, at han under årets Spot Festival blev tildelt æren af at give koncert i Musikhusets Store Sal, hvor der er plads til cirka 1600 mennesker. Under overskriften "En ægte popstjerne med rockstjerneattitude" kvitterede GAFFA med fem stjerner for den live-optræden. Sahl har teksterne, melodierne og evnen til at leverer det hele sublimt, så glæd dig. 


Greta har en fortid i bandet Who Is Louis, der havde et hit med singlen "Fancy Me". Hun har også været en del af gruppen Ida Red, der forsøgte at slå igennem i 2018. Siden da har Greta fundet sit ståsted i solovejen, og det virker som om, at succesen lurer lige om hjørnet for artisten, der formår at skabe sig en yderst original tilgang til popmusikken. Hun fik fem stjerner for ep'en Wild And Young, hvor anmelderen skrev: "Stemningen er betagende og harmonierne skiftende hele vejen igennem de fire sange, som gerne måtte være fordoblet."

Husk, du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay eller PayPal-informationer, der står på skærmen. 

Nicklas Sahl har valgt at donerer hele aftenens overskud til Red Barnet og deres arbejde med udsatte børn i ind- og udland.


Kl. 19.00 - Nicklas Sahl (Direkte link til stream)

Kl. 21.00 - Greta (Direkte link til stream)

Live fra VA15" produceres af GAFFA, SPOT og ROSA. Vi annoncerer snart flere navne til Live fra VA15, så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk.


Tak til HiFi Klubben og PROMUS, der venligst har udlånt A-LAB til disposition til optagelserne. 

ANNONCE