Nyhed

Markante kunstnere giver siddekoncerter ved Vesterhavet

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Steen Jørgensen, Kajsa Vala og Claus Hempler

Der er efterhånden, som vi har skrevet flere gange i de seneste dage, ved at komme godt gang i koncertlivet hen over sommeren i form af siddende koncerter med plads til op til 500 personer med mindst en meters afstand. Det har nemlig været lovligt siden 22. maj, selvom der stadig er forbud mod stående forsamlinger på flere end 50 personer indtil videre til begyndelsen af juli – og forbud mod forsamlinger på flere end 500 personer til og med 31. august.

LÆS OGSÅ: Siddende koncerter med op til 500 personer er nu tilladt i Danmark


Nu melder Harboøre-kulturhuset 18b sig også ind i kampen med siddekoncerter med store danske navne to kilometer fra Vesterhavet under overskriften "18b går ud". Koncertstedets leder Helle Langer fortæller i en pressemeddelelse, at "vi har på bedste krejlervis skaffet et utal af sofaer, som bliver publikums base for en aften. Sådan sidder alle både dejligt og på en måde, der kalder på, at man bliver, hvor man har sat sig."

Hun fortsætter: "Der vil også være lyskæder, aftensol, latter, afstand, teakstole, sprit, frynse-standerlamper og respekt for tidens restriktioner. Sådan forklæder vi noget så kedeligt som corona-begrænsninger med stemning, den fine af slagsen."

Programmet er som følger:


18. juni Signe Svendsen med Lars Skjærbæk og Palle Hjorth – Vilma er support
9. juli Sko/Torp
31. juli Steen Jørgensen (billedet) og Kajsa Vala
1. august Claus Hempler og Ginne Marker

Billetter kan købes via telefon 61405642.

Læs mere på 18b's hjemmeside


LÆS OGSÅ: CLAUS HEMPLER-ANMELDELSE: Gammel travhest træder i karakter

ANNONCE