Nyhed

Jelling Musikfestival rykker ind i stuerne

GAFFA.dk - alt om musik

I stedet for at samle gæsterne på en festivalplads kommer Jelling Musikfestival i år hjem til gæsterne, der – indenfor sundhedsmyndighedernes retningslinjer – selv sørger for festen

Jelling Musikfestival lancerer lørdag den 30. maj 2020 take away-tjenesten "Hjemlig Musikfestival", som skal bringe festivalstemningen hjem i stuerne og haverne. Jelling leverer alt fra musik til mad, mens gæsterne selv lægger hus til.

Musikken er sat på hjul, så lyden af Jelling Festival 2020 kan komme ud til gæsterne i Jelling og omegn. Årets musikprogram er lagt i hænderne på festivalens hus-dj hos Diskotek Thunder-Power, Daniel Hoff og en chauffør, som i tidsrummet 10-19 lørdag den 30. maj vil sprede tonerne fra årets kunstnere.

Samtidig er der booket tre artister i form af Bamse Madsen Band, Frederik Damkær og Rust, som leverer musik til hoveddøren hos særligt udvalgte. På festivalens hjemmeside kan du i de kommende uger deltage i konkurrencen om at vinde et sådant besøg ved at begrunde, hvorfor lige netop du og dit lille intime selskab skal have besøg i haven.

Du kan læse mere om alt fra musik til mad på festivalens hjemmeside: jellingmusikfestival.dk

Festivalens direktør, Lars Charlie Mortensen, opfordrer festivalens trofaste publikum til ikke at samles offentligt og desuden holde god afstand. Om konceptet udtaler han: 

”Hjemlig Musikfestival udspringer først og fremmest fra ønsket om at skabe en lillebitte smule festivalstemning, selvom vi ikke kan samles. For det andet vil vi gerne hylde alle de hverdagshelte, der knokler for at føre Danmark ud på den anden side af krisen – herunder alle jer, der har valgt at beholde billetterne til næste års festival”. 

Program:

10.00-19.00: 2020-lineuppet kanaliseres: rullende Diskotek Thunder-Power, Daniel Hoff i Jelling

10.00–12.00: Bamse Madsen Band giver udvalgte, intime live-koncerter

13.45–16.00: Frederik Damkær giver udvalgte, intime live-koncerter

17.00–19.00: Rust giver udvalgte, intime live-koncerter

ANNONCE