Nyhed

L.O.C., Onkel Reje med flere tager på drive-in-turné

GAFFA.dk – alt om musik

Der bliver hverken mulighed for krammere eller moshpit, men der er garanteret gode sidepladser og liveoplevelser, når du kan parkere bilen til DRIVE IN – LIVE i foråret og sommeren.  

På trods af årets aflyste festivaler er der nu gode muligheder for at få et tiltrængt koncert-fix. Den nye scene DRIVE IN – LIVE vil i løbet af de kommende uger besøge nogle af landets største byer med optrædener fra blandt andet L.O.C., Onkel Reje og Mads & Monopolet. Resten af programmet bliver offentliggjort løbende.

Arrangementerne kan opleves sikkert fra bilens bløde sæder i København, Herning, Aalborg, Odense og Aarhus. Turnéplanen sådan ud:

København, den 20. maj – 1. juni
(Københavns Lufthavn - Parkering P19)

Herning, den 27. maj – 1. juni
(Landsskuepladsen ved MCH)

Aalborg, 3. juni – 7. Juni
(Aalborg Lufthavn - Parkering P3)

Odense, 10. juni – 14. Juni
(Jyske Bank Arena - Parkering)

Aarhus, udvalgte datoer
(P-Scenen på Tangkrogen)

Da arrangementerne skal opleves bag egen forrude, og på grund af myndighedernes anbefalinger, vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj og tre storskærme bliver sat op.

DRIVE IN – LIVE vil have plads til cirka 600 biler per arrangement, og man kan høre lyden igennem sin bilradio. Prisen på de enkelte arrangementer vil variere, men man betaler per bil med op til 5 personer. Læs mere om de enkelte begivenheder via driveinlive.dk. Billetsalget stater onsdag den 13. maj klokken 10.00.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Redningen af den danske musikbranche er et fælles projekt

– Danskerne hungrer efter koncerter og familieunderholdning, nu hvor alle forårets arrangementer er aflyst. Så DRIVE IN – LIVE er en ny måde at bringe de gode oplevelser ud til danskerne på, hvor vi stadigvæk tager hensyn til alle de officielle anbefalinger, fortæller Christian Krage fra Live Nation Danmark. Sammen ned Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg og MCH Herning er det Live Nation Danmark, der har stablet arrangementet på benene.

Det er allerførste gang, at området ved Københavns Lufthavn åbnes for koncerter, og Peter Krogsgaard, Kommerciel Direktør i Københavns Lufthavn, glæder sig over projektet:

”Vi lever af – sammen med gode samarbejdspartnere – at give mennesker muligheder for at få gode oplevelser og spændende rejser. Lige nu er det jo lidt svært i den aktuelle sundhedskrise, men til gengæld kan vi være med på artisternes rejse tilbage til publikum. Vi er jo Danmarks centrum for både længsel og gensynsglæde, så derfor er vi glade for at kunne stille vores faciliteter til rådighed for arrangementet,” udtaler han.

ANNONCE