Nyhed

VIDEO: Melanie C er klar til kamp i ny "sporty" musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

”Blame It On Me” er andensinglen fra stjernens kommende album.

Spice Girl'en Melanie C – også kendt som Sporty Spice – er i dag klar med sit nyeste skud på pop-stammen. ”Blame It On Me” viser sangeren i storform med en musikvideo inspireret af diverse kampsporter og arkadespil.

Singlen handler dog hverken om Tekken eller Taekwondo, men beskriver et ”giftig forhold”, hvor man skal stå op for sig selv.


”Blame It On Me” går i fodsporene på singlen ”Who I Am”, der udkom i marts og ramte Top 10 på iTunes i Europa, Sydamerika og Storbritannien. Begge sange er taget fra den 46-årige sangers kommende soloalbum, der dog ikke har fået fast udgivelsesdato eller titel endnu.

Mel C har blandt andet brugt karantæneperioden på at lægge en sidste hånd på sit ottende album og har desuden afholdt livestream-koncerter med Q&As om fysisk og mental velvære.  

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Der er ikke mange krusninger på Mel C's pophav


Sangeren, der går under det borgelige navn Melanie Jayne Chisholm, solo-debuterede i 1999 med albummet Northern Star, der rystede flere hits af sig så som ”Never Be The Same Again” og ”I Turn To You”. Hun har siden udgivet adskillige soloalbum og flere gange turneret med sit gamle slæng – Spice Girls, der oprindeligt gik i opløsning i 2000.  

ANNONCE