Nyhed

Vil du i praktik på GAFFA?

GAFFA.dk – alt om musik

Billedet: GAFFAs nuværende praktikant Frej Ganzler interviewer Baest.

Kunne du tænke dig at komme i praktik som skribent på GAFFA, og studerer du på en humanistisk universitetsuddannelse (eller har du tilsvarende kvalifikationer), er det nu, du skal søge.

GAFFA – Danmarks største og ældste musikmagasin – søger en skribent-praktikant til efterårssemesteret 2020. Du kommer primært til at skrive nyheder og artikler til vores hjemmeside og arbejde med vores profiler på Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter, men kan også komme til at udføre andre opgaver til såvel hjemmeside som blad.


Som praktikant ved du, hvad der rører sig i musikkens verden og skriver med en skarp, hurtig og præcis pen.

Praktiktiden er ulønnet og tiltænkt SU-modtagere og kan kombineres med tid til opgaveskrivning eller anden form for studievirksomhed.

Arbejdet udføres fra GAFFAs kontor i Aarhus C. En del af arbejdet kan udføres hjemmefra, hvis det ønskes.


Flere tidligere praktikanter har fået tilbudt lønnet arbejde på GAFFA efter endt praktiktid. Ja, både vores nuværende chefredaktør og redaktionssekretær er også tidligere praktikanter.

Praktikopholdet har studierelevans for studerende på uddannelser som cand.public., medievidenskab, musikvidenskab, æstetik og kultur, nordisk sprog og litteratur og lignende.

Send en ansøgning, meget gerne vedlagt eksempler på tidligere skrivearbejder, til redaktionssekretær Ole Rosenstand Svidt på [email protected], som også svarer på spørgsmål. Du kan også stille spørgsmål til vores nuværende praktikant Frej Ganzler på [email protected] Ansøgningsfrist 18. marts.


Læs mere om praktikopholdet hos Graduateland

ANNONCE