Nyhed

Queens of the Stone Age streamer koncert til støtte for Bataclan-ofre

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerten er fra Tasmanien i 2018

Fredag den 13. november er det fem år siden, terrorister fra Islamisk Stat dræbte 130 personer ved en række terrorangreb i Paris, heraf 90 mennesker under en koncert med Eagles of Death Metal på spillestedet Le Bataclan.

På femårsdagen streamer Queens of the Stone Age en ikke tidligere offentliggjort koncert fra Museum of Old and New Art i Tasmaniens hovedstad Hobart i 2018 og opfordrer ved samme lejlighed seerne til at støtte to velgørende organisationer, der er opstået i kølvandet på terrorangrebet.

Den ene organisation, Life for Paris, støtter ofre fra og pårørende til terrorangrebene i Paris i 2015. Den anden, Nick Alexander Memorial Fund, giver legater til indkøb af musikudstyr til mindre velgørenhedsorganisationer i Storbritannien. Organisationen er opkaldt efter engelske Nick Alexander, der solgte merchandise for Eagles of Death Metal og blev dræbt ved terrorangrebet på Le Bataclan.

Queens of the Stone Ages forsanger, Josh Homme, er også medlem af Eagles of Death Metal i studieudgaven, men ikke live og var derfor ikke i Paris, da angrebet fandt sted. Det lykkedes alle medlemmer af bandet at slippe uskadt fra terrorangrebet.

LÆS OGSÅ: Eagles Of Death Metal – venlig mand med markante holdninger

Varm op med "The Way You Used to Do" fra koncerten i Tasmanien og se gruppens udtalelse nedenfor.

ANNONCE