Nyhed

Se hovedløs Bisse i ny musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

Albummet Tårefilm udkommer den 27. november

Han har tidligere skåret øret af i en video, og nu er Bisse tilbage med en ny sang og musikvideo, hvor han vandrer rundt i et ørkenlandskab uden hoved. Sangen hedder da også "Den hovedløse rytter" og er den anden forløber for Bisses kommende, 11. album, Tårefilm, som udkommer 27. november. Se videoen nedenfor.

"Den hovedløse rytter" har Nanna Øland Fabricius alias Oh Land på kor og er et afdæmpet nummer, der varer over syv minutter og har Bisses karakteristiske, ekspressive vokal helt i front i et spartansk lydbillede.


Videoen er optaget på 16 millimeter film og er instrueret og fotograferet af Stroud Rohde Pearce.

Ligesom resten af det kommende album er sangen optaget og produceret af Mads Brinch Nielsen og indspillet af Bisse og hans Bissebande bestående af Bjørn Heebøll (trommer), Adi Zukanovic (keyboard), Lars Bech Pilgaard (guitar) og Jakob Falgren (bas).

Bisse spiller i forbindelse med det nye album en enkeltstående koncert i Store Vega den 29. december, og der er nu kun få billetter tilbage.


Det kommende album bliver som nævnt Bisses 11. studiealbum fra og med debuten PMS i 2015 og hans andet album i år. I maj udsendte han Cobid-20 skrevet og indspillet under forårets nedlukning af samfundet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En tur rundt i corona-rutsjebanen

Se musikvideoen til "Den hovedløse rytter" her


 

ANNONCE