Nyhed

Sinéad O’Connor går i behandling for misbrug

GAFFA.dk - alt om musik

Den irske sanger og sangskriver Sinéad O’Connor udsætter sin tur næste år til 2022 og går i stedet i behandling for traumer og misbrug

Sinéad O’Connor har taget mange ophold i sine år i musikbranchen grundet psykiske problemer. Men O'Connor har nu valgt ikke at få afløb for sin vrede på scenen det kommende år. I stedet får hun hjælp til bearbejdning af traumer og misbrug af stoffer i et forløb, der strækker sig over hele næste år. Det beretter hun i et opslag på Twitter.

LÆS OGSÅ: Sinéad O'Connor: I'm Not Bossy, I'm The Boss 


Sangeren bag blandt andet albummet The Lion and the Cobra fra 1987 og en succesfuld udgave af Prince-sangen "Nothing Compares 2 You" fra 1990 fortæller selv, at hun har været afhængig af hash i 34 år, men at misbruget også i en kort periode har involveret andre stoffer grundet tabet af en nærtstående person.

Sinéad O’Connor beskriver derudover, at de sidste seks år har været særligt traumatiske, men at hun nu er klar til at bearbejde et misbrug, som i virkeligheden har rødder i en svær barndom og et turbulent voksenliv:

”Jeg voksede op med en masse traumer og misbrug,” fortæller sangeren og fortsætter: ”Jeg fortsatte direkte ind i musikindustrien. Og jeg lærte aldrig, hvordan man har et normalt liv," fortæller hun på sin Twitter-profil.


Hendes selvbiografi bliver udgivet til juni næste år som planlagt, ligesom hendes kommende album No Veteran Dies Alone, som også udkommer i 2022. Men hun vil tage sin behandling seriøst og tage sig den tid, hun har brug for:


ANNONCE