Nyhed

VIDEO: Stærke skuespilpræstationer i spritny Binzer-video

GAFFA.dk - alt om musik

Jesper Binzer er ude med musikvideoen til sin single ”Save Your Soul” og annoncerer samtidig 22 nye koncerter i foråret.

Den er både dyster, opløftende og kunstfærdig. Musikvideoen til ”Save Your Soul” udspiller sig i et overskyet København og drager sine lyttere ind i et mørkt og samtidig håbefuldt univers, hvor alle vores COVID-19-frustrationer vækkes til live.

Sangen blev udgivet tidligere i november måned på albummet Save Your Soul, som er D-A-D-forsangerens andet soloalbum. Et album, som blev taget godt imod af vores anmelder. Her fremhævede anmelderen særligt Jesper Binzers udvikling hen mod et mere solistisk udtryk, der lægger mere afstand til D-A-D end forgængeren.


LÆS OGSÅ: Så holder Binzer igen åbent i skydeteltet

Ud over at levere underholdning i form af omtalte video afhjælper Binzer den frustration, der er forbundet med manglende live-koncerter med sin annoncering af hele 22 af slagsen i foråret. De starter den 31. marts og slutter i maj måned. For dem der har svært ved at vente så længe, giver han dog allerede en forsmag med en håndfuld koncerter de kommende uger, startende i morgen, den 27. november på Skråen i Aalborg.

Til koncerterne bliver de nye numre præsenteret sammen med numre fra det første solo-album Dying is Easy fra 2017, og det sker sammen med et band bestående af: Søren Andersen (guitar), Christian Hede Madsen (guitar), Anders Borre (bas), Jesper Bo (keyboards) og Jakob Rønlow (trommer).


 

ANNONCE