Nyhed

10-årigt trommetalent imponerer med Coldplay-cover

GAFFA.dk - alt om musik

Nandi Bushell på kun 10 år leverer her et fantastisk cover af Coldplays ”Fix You”. Coldplays trommeslager Will Champion beskriver coveret som ”helt og aldeles brilliant”.

Det er ikke alle 10-årige, der kan prale med at have duelleret på trommer med en verdensstjerne som Dave Grohl, frontfigur for Foo Fighters og tidligere trommeslager for Nirvana. Det kan Nandi Bushell. Og duellen gik viralt på internettet og modtog næsten to millioner visninger på youtube.

LÆS OGSÅ: Runde 2: Dave Grohl skriver sang til den 10-årige trommeduellant. 

Nu kan den unge musiker skrive endnu en præstation på sit CV. Hun har denne gang lavet et beundringsværdigt trommecover af Coldplays ”Fix You” og gjort det tilgængeligt på Instagram og YouTube. På videoen har trommeslageren klistret både trommesæt, trommestikker og sig selv ind i selvlysende tape og leverer som altid et imponerende show.

Nummeret fik Coldplays trommeslager Will Champion til at reagere og hylde den unge trommeslager på sin egen Instagram-konto:

”Det her fik mig til at smile KÆMPESTORT. Helt og aldeles brillant”  

Nummeret kommer i kølvandet på Bushells senest uploadede video, hvor hun fremfører en sang, hun har skrevet til Dave Grohl for at gengælde den superheltesang, han skrev til hende i september måned. 

LÆS OGSÅ: Duellen fortsætter: 10-årigt geni skriver sang til Dave Grohl

Se den fulde video med covernummeret "Fix You" herunder:

ANNONCE