Nyhed

Bisse annoncerer nyt album – hør første single

GAFFA.dk – alt om musik

Tårefilm udkommer 23. november

Den hyperproduktive sanger og sangskriver Thorbjørn Radisch Bredkjær, bedre kendt som Bisse, har netop annonceret et nyt album. Det får titlen Tårefilm og udkommer 27. november, både digitalt og på dobbeltvinyl, og du kan nedenfor høre singleforløberen "Fyrretræ".

Og hvad er så en tårefilm? Det er den, der dækker øjeæblets overflade fortil. Det er den, som giver øjet dets våde glans, forklarer Bisse.


"Det har været det tungeste album at lave for mig, men ud af det er kommet den letteste musik. Tung om hjertet, men let til fods. Som en løsrevet ballon," udtaler Bisse i en pressemeddelelse.

Albummet er indspillet sammen med Bisses faste orkester og en række gæstemusikere i Saunastudiet på Frederiksberg med Mads Brinch Nielsen som producer.

Samtidig med albummet annoncerer Bisse desuden en koncert i Store Vega den 29. december 2020. Billetsalget starter via Ticketmaster mandag den 26. oktober klokken 10.


Det kommende album bliver Bisses 11. studiealbum fra og med debuten PMS i 2015 og hans andet album i år. I maj udsendte han Cobid-20 skrevet og indspillet under forårets nedlukning af samfundet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En tur rundt i corona-rutsjebanen

Hør "Fyrretræ":


ANNONCE