Nyhed

Duellen fortsætter: 10-årigt geni skriver sang til Dave Grohl

GAFFA.dk – alt om musik

10-årige Nandi Bushell har haft en længere pingpong med Dave Grohl – nu er hun tilbage

Det hele startede med, at Nandi Bushell begyndte at uploade tromme-covers på YouTube, først af Queens Of The Stone Age’s ”No One Knows”, og siden af Foo Fighters’ ”Everlong” – sange, som den unge piges forbillede Dave Grohl spiller trommer på.

LÆS OGSÅ: Se Dave Grohl i virtuel trommeduel med 10-årig

I sidstnævnte upload udfordrede hun den tidligere Nirvana-trommeslager til en ”drum-off”, altså en trommeduel, og ikke overraskende takkede rockikonet ja til udfordringen. Siden har han givet Nandi flere oplevelser, blandt andet en opfordring til at lære sangen ”Dead End Friends” af trommeslagerens sideprojekt, supergruppen Them Crooked Vultures.

Det toppede dog – måske – idet pigen lærte sangen, tilsyneladende uden problemer, og Grohl så sig nødsaget til at skrive en sang til børnegeniet Nandi. Noget af en ære…

LÆS OGSÅ: Runde 2: Dave Grohl skriver sang til den 10-årige trommeduellant

Den høflige brite gengælder nu anerkendelsen. Hun har uploadet sin egen sang til forbilledet med titlen ”Rock and Grohl – The EPIC Battle”. Bushell spiller alle instrumenter selv –”Præcis ligesom dig!”, som hun bekender i videoens beskrivelse, hvor hun også skriver: ”Jeg håber, du elsker min sang, lige så meget, som jeg elsker din sang til mig! Hvem end der vinder denne runde, har det være en ære at duellere dig. De gamle rock-guder er glade!”

ANNONCE