Nyhed

Roxette udgiver ny single: "Marie var en ægte fighter til det sidste"

GAFFA.dk – alt om musik

Da Roxette i sommeren 2016 udgav sit sidste studiealbum Good Karma, var der sange til overs. En af dem var ”Let Your Heart Dance With Me,” som nu ser dagens lys takket være Bag Of Trix, en Roxette-samling, hvis første del udgives digitalt den 30. oktober.

”Jeg ville skrive en helt enkel 'klap i hænderne og dans'-popsang, og 'Let Your Heart Dance With Me' blev resultatet. Jeg kunne allerede godt lide nummeret i studiet, men som sædvanlig havde vi allerede tilstrækkeligt stærke kandidater, så det endte med, at vi måtte vente på en senere chance. Og sangen passede helt perfekt ind i dette projekt,” siger Per Gessle, guitarist og primær sangskriver i Roxette, i en pressemeddelelse.

Gessle gav sangen til Ronny Lahti, som blandt andet mixede Roxettes Room Service-album fra 2001, og resultatet blev en sang, som oser af sommer, sol og optimisme. Dette på trods af, at det blev indspillet, da forsanger Marie Fredrikssons tid i Roxette bogstavelig talt sang på sidste vers.


LÆS OGSÅ: Marie Fredriksson, forsanger i Roxette, er død

”Bare et par måneder før Good Karma udkom, rådede Maries egen læge hende fra at fortsætte med at turnere, så vi aflyste alle sommerindspilninger og satte et punktum for fremtidige livekoncerter. Men hendes sygdom gjorde selv indspilningerne besværlige for hende. Hun ville så meget, men måtte virkelig kæmpe. Og det gjorde hun. Marie var en ægte fighter til det sidste,” siger Per Gessle.

Den 2. oktober klokken 16.30 holder Per Gessle et liveinterview med sine fans på Roxettes officielle YouTube-kanal. Spørgerunden afsluttes med en global livepremiere af musikvideoen til ”Let Your Heart Dance With Me.”


Singlen udkommer også på en farvet syv-tommer vinyl.

Varm op til den nye udgivelse med klassikeren "It Must Have Been Love" fra 1990:


ANNONCE