Nyhed

Oh Land ude med dansksproget single i samarbejde med UNICEF

GAFFA.dk – alt om musik

Oh Land har netop udgiven sin nye single ”Vilde Piger, Vilde Drenge” om børns rettigheder, som hun har lavet i samarbejde med den etiopiske popsangerinde Zeritu Kebede og UNICEF Danmark. 

Sangen er skrevet og indspillet for UNICEF Danmark i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2020, som støtter et uddannelsesprojektet i Etiopien. Med udgivernes egne er sangen er ”et møde mellem to lande og musikkulturer, som forbinder børn fra hele verden gennem deres mod til at handle for at opnå deres drømme.” Du kan høre sangen nederst i denne artikel.

Nanna Øland alias Oh Land siger om sangen: ”’Vilde Piger, Vilde Drenge’ er en sang, som er skrevet til vores fremtids ledere, altså dem, der er vores børn i dag. En god påmindelse om, at vi alle har drømme, ligegyldigt hvor vi kommer fra. At vi alle har ambitioner, og at alle fortjener en fair chance for at udleve dem.”


I løbet af efteråret kommer mere end 150.000 danske elever til at arbejde med Børnenes U-landskalenders undervisningsmateriale om Etiopien og børns rettigheder, hvor sangen og dens tekst også indgår. Der bliver desuden udgivet en musikvideo til sangen i løbet af uge 40, som er filmet i både Danmark og Etiopien og instrueret af René Sascha Johansen, og der er skabt en unik dans tilhørende dette nummer.

LÆS OGSÅ: Oh Land bliver igen inviteret med på Tricky-sang

Alle indtægterne fra sangen går ubeskåret til UNICEF og deres arbejde med børn og børns rettigheder.

ANNONCE