Nyhed

BRIT Awards 2021 bliver med livepublikum

GAFFA.dk – alt om musik

Den engelske prisuddelingsfest bliver måske startskuddet på en tilbagevenden til præ-corona-tilstande i 2021

BRIT Awards kommer til at være for et livepublikum, når arrangementet afholdes den 11. maj i år. Storbritannien meldte i sidste måned ud, at der var planer om at afholde et par håndfulde test-events i april og maj, og prisuddelingsshowet er nu blevet udvalgt som ét af de events, skriver NME.

Eventet har nu bekræftet, at 2021-ceremonien kommer til at have kapacitet til cirka 2.500 publikummer. Der vil være gratis billetter til frontlinje-arbejdere, og publikum skal blot fremvise en negativ corona-test i indgangen og slipper dermed både for at bære maske og holde fysisk afstand. 


Popsangeren Dua Lipa, der er nomineret til ‘’Female Solo Artist’’, ‘’Album of the Year’’ for Future Nostalgia og ‘’British Single’’ for ‘’Physical’’, og som skal optræde til prisuddelingen, udtaler: 

‘’Det har været et langt, hårdt år for alle, og jeg er glad for, at aftenen vil ære de essentielle arbejder-helte, der har passet så godt på os i den tid og stadig gør. De er ganske enkelt en inspiration. BRIT Awards er altid specielt, og det her gør det virkelig til en aften, man husker’’.

Arrangementet er i år blevet udskudt tre måneder og skulle oprindeligt have været afviklet i februar på sædvanlig vis. Som konsekvens af pandemien bliver festlighederne nu i stedet afholdt tirsdag den 11. maj i O2 Arena i London. 


LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Brit Awards

ANNONCE