Nyhed

Kreative muligheder og oplevelser behøver ikke være dyre

GAFFA.dk – alt om musik

Når du vil være kreativ med mobilen eller se musikvideoer på den, kan det være en bekostelig affære. Men sådan behøver det ikke være. En ny smartphone lover store oplevelser til en lav pris

Din smartphone er i dag langt mere end blot en enhed, du bruger til at snakke i og sende beskeder med. Den bliver brugt som dit daglige kamera og som dine allestedsnærværende underholdningscentral, når du skal se musikvideoer, film eller måske game lidt på den.

Men det behøver ikke nødvendigvis være en bekostelig affære at få fat i en smartphone, der kan løfte de opgaver. Ikke, hvis vi skal tro Motorola. De har lige lanceret en ny smartphone, moto g20, som kommer med et avanceret kamerasystem, masser af processorkraft og et stort batteri, der skulle sikre masser af kreative muligheder for os alle, til en meget lav pris.


Mobilen har fået et kamerasystem med fire objektiver, og Motorola oplyser, at det både tager gode billeder i svag belysning og om natten.

Mobilen er også udstyret med vidvinkellinse, så du kan tage gode landskabsbilleder, og så har det også et teleobjektiv, der sikrer, at du kan tage makrobilleder.

Er du til portrætbilleder, så kan det tage billeder med sløret baggrund, og hvis du vil tage selfies, er der et 13MP-objektiv til det formål.

Når det kommer til underholdningsdelen, har Motorola udstyret mobilen med en 6,5”-skærm, så du kan se dine musikvideoer i 20:9-format, og Motorola fortæller, at processoren er optimeret til grafisk ydelse, hvilket også skulle hjælpe her.


Endelig skal jeg lige nævne, at batteriet er på 5.000 mAh, hvilket er imponerende stort, og som lover godt for batterilevetiden.


Mobilen dukker op på det danske marked omkring den 11. maj til en pris på omkring 1.300 kroner.

LÆS OGSÅ: Nu kommer Spotify til Facebook

ANNONCE