Nyhed

LYT: Ny single fra Hugo Helmig – og flere ep’er på vej

GAFFA.dk – alt om musik

Sangerens nye nummer er en kærlighedssang med trap-trommer, drops og masser af bas

Hugo Helmig har i dag udgivet nummeret ‘’I Don’t Belong", der er den anden single fra hans kommende ep. Sangeren annoncerer i samme omgang, at 2020-ep’en LULU Vol. 1 var den første i en kommende trilogi af samme navn. LULU Vol. 2 udkommer den 25. juli, og LULU Vol. 3 forventes færdig i slutningen af året. 

Lulu er det kælenavn, som hans mor gav ham som barn, og for sangeren er det forbundet med nærhed, kærlighed og tillid. Efter en seriøs deroute i 2019 med misbrugsproblemer, der resulterede i aflyste koncerter og en depression, blev sangskrivningen det, der i slutningen af 2019 og starten af 2020 hjalp ham ud på den anden side. I den forbindelse navngav han projektet Lulu for at holde sig fast i processen og for at turde vise nye og mere sårbare sider af sig selv frem. 


‘’Jeg havde lyst til at lave en sang, der kombinerede et hårdt beat med bløde melodier, så vi gik i studiet med det i baghovedet. Jeg havde en tekst-idé om at forelske sig i en person fra en drøm – en person, der ikke findes i virkeligheden. Og jeg synes, at idéen passede perfekt til hårdt programmerede trap-trommer. Der opstår noget fint i spændet mellem beskidt og blødt’’, fortæller Hugo Helmig om ‘’I Don’t Belong’’. 

Hugo Helmig debuterede i 2017 med singlen ‘’Please Don’t Lie’’, der blev et kæmpehit. Singlen blev fulgt op i 2018 med den fem numre lange ep Promise, der fik fem stjerner af GAFFA, og i 2019 udgav han sit første studiealbum Juvenile. Sangerens efterhånden faste producer Emil Falk, der også var inde over Juvenile, er producer på Lulu-trilogien. 

Hugo Helmig udgav i sidste måned den første single fra sin kommende ep'en, nemlig nummeret ‘’Wake Up’’, der har været en succes herhjemme, og som desuden ligger på top 100 i Tyskland. 


LÆS OGSÅ: Helmig samler stumperne og sig selv op på ny ep 

Hør Hugo Helmigs nye single ‘’I Don’t Belong’’ lige her:


ANNONCE