Nyhed

Megastjerner optræder til online "Vax Live"-pro-vaccine-koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Global Citizens koncert bliver livestreamet den 8. maj på blandt andet YouTube

Foo Fighters er blandt de optrædende til den globale livestreamkoncert Vax Live, som bliver afholdt for at opmuntre folk fra hele verden til at blive vaccineret. Det skriver NME.

Showet præsenteres af Selena Gomez og kommer til at vare en time. Foo Fighters får selskab af Eddie Vedder, H.E.R., Jennifer Lopez og J Balvin.


Koncerterne bliver filmet i forvejen på SoFi Stadium i Los Angeles. Koncerterne kan streames på YouTube. Desuden er det muligt at streame en udvidet 90 minutter lang udgave af koncerten på YouTube, hvilket også inkluderer K-pop artisten NCT-127.

Læs mere om showet på dets hjemmeside lige HER

Global Citizen, som også arrangerede sidste års One World: Together At Home, vil bruge live-streamet som opråb til verdens regeringer og filantroper om at støtte op om WHO’s initiativ ACT-Accelerator og deres indsats for at skaffe to milliarder COVID-19 vacciner, tests og behandlinger til verdens fattigste lande inden udgangen af 2021.


Showets vært, Selena Gomez, udtaler:

”Jeg er beæret over at være vært for VAX LIVE: The Concert to Reunite the World. Det er et historisk øjeblik at kunne opfordre folk fra hele verden til at tage imod COVID-19-vaccinen, når de får den tilbudt, komme med et opråb til verdens ledere om at dele vaccinerne lige og forene folk til en aften med musik på en måde, som ikke har føltes muligt det sidste år. Jeg glæder mig til at være en del af det”.

LÆS OGSÅ: Ny streamingstjeneste til livemusik


ANNONCE