Nyhed

Nick Cave-udstilling genåbner – og forlænges

GAFFA.dk – alt om musik

Det er stadig muligt at nå at opleve Stranger Than Kindness-udstillingen i København

Nick Cave-udstillingen Stranger Than Kindness i Den Sorte Diamant genåbner i morgen, den 21. april. Udstillingsperioden er forlænget til den 7. august, så flest mulige gæster kan nå at opleve udstillingen. Udstillingen skulle oprindeligt have løbet fra marts til oktober sidste år ‒ men planer har det jo med at ændre sig under pandemien.

Udstillingen byder på storstilede installationer og atmosfæriske "soundscapes’" komponeret af Caves egen hånd. Derudover er der mere end 300 objekter fra mørkemandens egen samling, Nick Cave-arkivet i Melbourne og Det Kongelige Bibliotek.


Besøgende vil også blive præsenteret for mere end 50 år af Nick Caves livshistorie og musik, der kan udforskes gennem et virvar af illustrationer, håndskrevne tekster, litteratur, billeder, videoer, design og personlige artefakter fordelt over otte rum.

Stranger Than Kindness-udstillingen er udviklet af Christina Back fra Det Kongelige Bibliotek og Janine Barrand fra Arts Centre Melbourne i samarbejde med Nick Cave til Den Sorte Diamant i København. 

Udstillingen er tilgængelig mandag-lørdag og lukket søndag.


Adgang er muligt med en forudbestilt billet til et specifikt timeslot, og for at sikre et trygt besøg for alle gæster har udstillingen begrænset kapacitet. 

Billetter til Stronger Than Kindness kan købes lige her

GAFFAs anmelder var begejstret, da han besøgte udstillingen ved åbningen i juni 2020.


LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Inciterende indføring i Nick Caves univers

I november 2020 gav Nick Cave desuden pressemøde i forbindelse med udstillingen.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Nick Cave gav pressemøde i København


ANNONCE