Nyhed

Nu kommer Spotify til Facebook

GAFFA.dk - alt om musik

Fra i dag bliver det muligt af afspille musik direkte i dit nyhedsfeed på Facebook – takket være et samarbejde med Spotify

Facebook har godt gang i audiogryderne for tiden. De har lige annonceret flere nye tiltag på audiofronten, herunder en Clubhouse-konkurrent, Live Audio Room, og søgbare soundclips ved navn Soundbites.

Og nu har de så også indgået et samarbejde med Spotify, i form af en miniplayer til dit nyhedsfeed, der gør, at brugeren nu kan spille musik og podcasts direkte fra Facebook – den gode Mark Zuckerberg ønsker virkelig ikke, at vi forlader hans platform, af nogen som helst årsag.


Så nu kan du dele lyd fra Spotify til Facebook, og når det først ligger på Facebook, så kan alle andre lytte til det, uden at de behøver åbne Spotify eller forlade Facebook.

Den nye miniplayer kommer til både iOS og Android og i 27 forskellige markeder, herunder Danmark.

Den lille miniplayer fungerer stort set om Spotify: når det delte nummer eller podcast er færdigt, så fortsætter Spotify med at spille på shuffle. Ja – du vil blive udsat for annoncer, indtil videre kan Facebook ikke se, om du betaler for Spotify eller ej. Nå ja – du skal så også lige acceptere, at Facebook deler lidt informationer om dig med Spotify.


LÆS OGSÅ: Monitor til de kreative

ANNONCE