Nyhed

Ny single fra Jorja Smith – og dato for kommende minialbum

GAFFA.dk – alt om musik

Efter et par år med singleudgivelser her og der, er sangeren snart klar med minialbum

Den engelske singer-songwriter Jorja Smith har udgivet nummeret ‘’Gone’’, der er endnu en single fra hendes kommende minialbum Be Right Back, som udkommer den 14. maj.

Singlen ‘’Addicted’’, der udkom tidligere i år, kommer også til at være en del af det otte numre lange minialbum. Be Right Back bliver opfølgeren til den 23-årige sangers debutalbum Lost & Found, der udkom i juni 2018. Hun siger dog selv, at det ikke er et regulært album, men at et sådant er på vej.


"Udgivelsen hedder Be Right Back, fordi det er noget, jeg ønsker, at mine fans kan høre lige nu; det er ikke et album, og disse sange ville ikke være kommet med på et album. Hvis jeg havde behov for at skabe disse sange, så har nogen også behov for at høre dem," fortæller Jorja Smith i en pressemeddelelse.

Om den nye single "Gone" udtaler hun:

"Der er noget over at være i stand til at skrive om én ting og få det til at betyde så mange forskellige ting for andre. Jeg elsker, at den sang, ja, faktisk enhver af mine sange, vil blive fortolket på forskellige måder, afhængigt af lytternes erfaringer. Denne her sang er bare mig, der spørger, hvorfor folk behøver at blive taget fra os."


Debuten Lost & Found blev rost til skyerne af anmeldere og fik blandt andet også fem stjerner af GAFFA. Albummet endte på tredjepladsen på den engelske albumhitliste. Hun har i sin stadig ganske korte karriere modtaget ‘’The Rising Star’’-prisen fra British Phonographic Industri, en ‘’Best British Female Artist''-pris til Brit Awards, og så blev hun nomineret til ‘’Best New Artist’’ til Grammy Awards i 2019.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift slår flere rekorder med genindspillet album 

Hør Jorja Smiths nye single ‘’Gone’’ lige her:

ANNONCE