Nyhed

Ny streamingtjeneste til livemusik

GAFFA.dk – alt om musik

For dem, der konstant udforsker udbuddet af streamingsmusik er der næppe nogen overraskelse, at der konstant dukker flere nye tjenester op. Men hvordan med en tjeneste, som i stedet for indspillet musik tilbød filmede livekoncerter?

Selvom der findes nærmest uendeligt med live-filmede koncerter på YouTube, som du har adgang til med få museklik, stikker kvaliteten ofte en kæp i hjulet, når koncerten skal hives ned på tv’et. Den nye streamingtjeneste Staccs ønsker nu at forfine måden, vi forbrugere ser koncerter i hjemmet på.

”Ikoniske koncertøjeblikke fra kunstnere som Oasis, Quenn, Nina Simone, Bob Marley, Katy Perry, Alanis Morissette og David Bowie” tilbydes nu ifølge en pressemeddelelse, vi lige har modtaget. Alt skulle være præsenteret i ”højkvalitet videoformat on-demand.”


Det er ingen ringere end Anders Tullgren, tidligere Senior President Marketing for HBO, der nu tiltræder som VD. Og selvom vi nok er mange, der er usikre på, præcist hvad en Senior Vice President Marketing gør, så er det interessant, at HBO er inde over. Vi må bare håbe, at Stacc fungerer bedre end HBO’s app. Pressemeddelelsen hævder også, at Staccs vil blive realiseret i samarbejde med musikdistributørerne Believe og DCD Rights.

Det er ikke oplyst, hvad prisen bliver for streamingtjenesten, der planlægges at blive lanceret i løbet af et par måneder.

ANNONCE