Nyhed

Rapperen DMX indlagt – i kritisk tilstand

GAFFA.dk – alt om musik

Indlagt efter en overdosis

Den amerikanske rapper DMX er indlagt på et hospital i New York-forstaden White Plains og er i kritisk tilstand efter en overdosis, skriver TMZ og flere andre medier, blandt andre NME.

Den 50-årige rapper har kæmpet med afhængighed, siden han som 14-årig røg en joint, der uden hans viden var blandet med kokain. Han har i flere omgange været indlagt til afvænning, senest i 2019. Han har også været fængslet flere gange for narkorelaterede forbrydelser.


Rapperen har udgivet otte studiealbum, hvoraf de fem første har toppet den amerikanske hitliste. Han debuterede i 1998 med It's Dark and Hell is Hot, og hans seneste album er Redemption of the Beast fra 2015. Dette album blev dog udgivet af DMX's pladeselskab Seven Arts Music uden hans godkendelse. Han har på det seneste arbejdet på et comebackalbum med bidrag fra blandt andre Lil Wayne, Snoop Dogg, Alicia Keys, Usher og afdøde Pop Smoke.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: DMX: Grand Champ – forbandet forfriskende

Opdatering søndag morgen den 4. april:


DMX's advokat Murry Richman udtaler til New York-tv-stationen PIX11 News, citeret af NME: "Han har været på hospitalet grundet et hjerteanfald. Han er blevet taget ud af respiratoren og trækker vejret ved egen hjælp. Men vi er bekymrede. Det ville være upassende af mig at sige, at jeg ikke er en bekymret mand lige nu."

Advokaten siger også, at han ikke kan bekræfte, om hjerteanfaldet skyldes en overdosis.

Opdatering søndag middag den 4. april:


DMX's advokat Murry Richman udtaler til Rolling Stone, at han havde fået forkert information, og at rapperen stadig er i respirator. Han kan stadig ikke bekræfte, at hjerteanfaldet skyldes en overdosis.

Se musikvideoen til et af DMX's største hits, "Party Up (Up in Here)" fra 1999:


ANNONCE