Nyhed

Tag musikken med overalt

GAFFA.dk - alt om musik

Når koncerten skal nydes på stranden eller i haven, er det væsentligt, at højttaleren er vandtæt – ikke mindst på grund af det lunefulde danske vejr. En ny mobil højttaler lover dette samt god lyd og dyb bas

Med foråret over os og en pandemi, der holdes pænt i skak, er vi mange, der glæder os til at kunne komme udenfor og nyde musikken der. Men ikke alle højttalere er optimale at tage med på stranden, eller ud, hvis det danske vejr pludselig slår om.

JBL har længe haft deres Charge-serie af mobile højttalere, der er udviklet til både at være robuste og til at kunne tåle det meste af, hvad det danske vejr kan kaste efter den.

Den nyeste version, Charge 5, har nu ramt markedet, og ud over at JBL siger, at den både er helt vand- og støvtæt, lover de også op til 20 timers spilletid på en fuld opladning af batteriet.

Højttalerfirmaet fortæller også, at de har opdateret den teknologi, der ligger til grund for højttaleren, og at det skulle betyde, at den giver bedre lyd og dybere bas end forgængerne.

Den har stadig indbygget powerbank, så du kan oplade din smartphone eller andre gadgets, direkte fra Charge 5, så du heller ikke her behøver være bange for at løbe tør for strøm.

Den understøtter JBLs PartyBoost, så den kan kobles sammen med andre af deres højttaler, og så du for alvor kan nyde koncerten, hvis I er flere sammen.

Prisen for den ny højttaler ligger omkring 1.400 kroner, og den kommer i seks forskellige farver.

LÆS OGSÅ: Nu skal gameren have dansk designer-headset

ANNONCE