Nyhed

VIDEO: På roadtrip med danske Twin Dive – på 27 års dagen for Cobains død

GAFFA.dk – alt om musik

Der er 90’er-vibe og filmklip i negativ i rockgruppens nye musikvideo

Vi kan i dag holde premiere på musikvideoen til Twin Dives nye single ‘’Let Light In’’, der som den fjerde i rækken leder op til udgivelsen af gruppens debutalbum til efteråret. 

Twin Dive blev dannet i Aarhus i 2018 af trommeslager Ragnar Gudmundsson og guitarist og sanger Robert Jancevic, senere udvidet med bassist Kamile Gratzye. Gruppen udgav deres første single med titlen ‘’Animal’’ i 2019, og siden da har de udgivet en håndfuld sange. Deres lyd er inspireret af punk, grunge og britrock, og det er da heller ikke tilfældigt, at videoen udkommer på 27 års dagen for Kurt Cobains død.


Frontmanden Robert, der fik idéen til sangens omkvæd, da han stod og vaskede vinduer, efter hans mor endnu engang havde kritiseret den musik, han laver, fortæller følgende om nummeret: 

‘’Jeg er en stor fan af Alan Watts’ tankegang ‒ den filosofi inspirerede delvist nogle af teksterne i versene. En af hans mest fascinerende observationer er, at den guddommelige oplevelse ikke er efter livet ‒ men i dette liv, som for mig giver fuld mening, bare se på den forbløffende komplekse skønhed på vores planet og universet."

Lys ‒ både som et naturfænomen og en åndelig energikilde til livet ‒ er omdrejningspunktet i sangen såvel som i videoen, hvor der er leget med effekterne i en vekslen mellem positive og negative klip.


‘’Jeg tror, ​​at livet handler om perspektiv, det vil sige, alle er ansvarlige for deres egen lykke, mens det med at have forventninger til andre er almindeligt dumt," fortsætter Robert og tilføjer: ‘’Med denne sang ville jeg minde lytterne om perspektivets magt samt opfordre dem til at invitere noget lys ind i deres domæner’’.

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: SULKA gør grin med biler, penge og stoffer

ANNONCE