Nyhed

Wonderfestiwall satser på at gennemføre i år

GAFFA.dk – alt om musik

"Vi ligger på det rigtige tidspunkt af året"

Ekspertgruppen for store arrangementer afleverede den 23. april sine anbefalinger til, hvordan større forsamlinger kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt. Ekspertgruppens arbejde er nu overdraget til partierne bag rammeaftalen for genåbning af Danmark.

Ekspertgruppen anbefaler maksimum 10.000 stående deltagere i sektioner med 2000 personer, og camping er ikke tilladt. Ekspertgruppen henstiller desuden til, at restriktionerne ophæves, når alle over 16 er vaccinerede, hvilket ifølge den aktuelle vaccinationskalender vil ske i begyndelsen af august.

Dette er umiddelbart godt nyt for den bornholmske festival Wonderfestiwall, der efter planen finder sted 19.-22. august ved Hammershus Slotsruin nær Allinge. GAFFA har desværre ikke haft held til at fange en repræsentant for festivalen for en kommentar, men det har Bornholms Tidende, og her fortæller festivalformand Daniel Mühlendorph, at man satser på en festival i 2021.

"Det er først og fremmest positivt for os, for det betyder, at vi kan gennemføre Wonder under en eller anden form. Nogle ting bliver anderledes, men vi ligger på det rigtige tidspunkt af året," siger Daniel Mühlendorph til Bornholms Tidende. Han tilføjer, at festivalen inden for en til to uger vil have en plan for, hvad man rent praktisk vil gøre.

Festivalen har en kapacitet på cirka 6000 gæster.

LÆS OGSÅ: 5000 var samlet til koncert: Ingen smittespredning

ANNONCE