Nyhed

Anthrax kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

I anledning af deres 40 års jubilæum lægger det legendariske metal band vejen forbi København

Det ikoniske og prisvindende thrash metal-band Anthrax giver koncert i Store Vega den 17. oktober næste år. Koncerten er en del af deres 28 koncerter lange Europa-turné, der strækker sig over 16 forskellige lande. 

“Det er bestemt længe siden, vi har rock’n’rollet i Storbritannien og Europa, men vi kommer snart tilbage for at bringe larmen til jer allesammen. Eftersom vi ikke kan komme over før 2022, skal vi nok sørge for, at ethvert show bliver et begivenhedsrigt et af slagsen”, fortæller bandets trommeslager Charlie Benante og tilføjer:


“Vi spiller ikke kun fire årtiers sange for at fejre vores igangværende 40 års jubilæum ‒ hey, vi kommer til at give JER noget historie! ‒ men måske har vi endda også nogle helt nye til jer. Kan ikke vente med at se alle jeres glade, smilende ansigter!”.

Bandet har været på banen siden udgivelsen af deres debutalbum Fistful of Metal i 1984. Med skiftende besætning har gruppen udgivet 11 studiealbum, senest For All Kings, der udkom i starten af 2016. I dag består bandet af trommeslager Charlie Benante, forsanger Joey Belladonna, bassist Frank Bello og guitaristerne Jon Donais og Scott Ian. 

Rob Caggiano, der var guitarist fra 2001-2005 og igen fra 2007-2013, er i øvrigt i dag medlem af Volbeat.


Frontmanden Joey Belladonna glæder sig også til at skyde Europa-turnéen i gang: “Der er bare noget specielt ved Europa. Vores fans derovre har altid været ovenud spændte på vores shows, og jeg nyder at optræde der, mere end man kan forestille sig, så vi ser virkelig frem til turnéen”.

Billetsalget starter på fredag den 20. august kl. 11 via Vega og Live Nation.

LÆS OGSÅ: Gojira til Danmark 


Sammen med annonceringen af deres Europa-turné har bandet delt en trailervideo, der kan ses lige her:

ANNONCE